Fitxes de gossos

animalssale.com
Malamute


Mida: Mascle, 63.5 cm. a l'hombro i 39 Kg. Femella, 58.5 cm. a l'hombro i 34 Kg.

Colors: negre, blanc, gris (llop-argent), sorra, foca d'Alaska (o fals negre). Les extremitats, part del pit i la cara han de ser obligatoriament blanques.
El Malamute, gos d'origen àrtic, és un animal fidel i treballador, magnífic guardià i carinyos animal de companyia. De pèl abundós i espès, orelles de punta i cua en forma de plomall caragolada cap amunt. És utilitzat com a animal de tir de trineus.

Alaskan Malamute


Alaskan Malamute

Criado originariamente para el tiro de trineos a través de la helada tundra, este fornido perro de Alaska ha ganado una enorme popularidad en todo el mundo.

El nuevo libro del Alaskan Malamute


El nuevo libro del Alaskan Malamute

San Bernardo


Mida: Alçada mínima de 70 cm mascles i 65 cm femelles

Colors: Color vermell i blanc, essent desitjable una taca blanca al voltant del coll. És tambè molt apreciada una màscara marró molt fosca o negre.

El San Bernardo és un gos de treball procedent de Suïssa, participant en missions de rescat a la muntanya s'estima que ha salvat aproximadament 2500 vides humanes. El San Bernardo és per la seva extraordinària complexió un gegant de l'espècie canina, extraordinàriament noble i amistós. Molt pacient amb els nens, constitueix un gos domèstic ideal, sempre que gaudeixi de grans dosis d'exercici, aliment i espai.

San Bernardo
El nuevo libro del San Bernardo

Chihuhaua


Mida: De 16 a 20 cm, De 0.9 a 3.5 kg.

Colors: blanc, crema, gris argentat,  negre, lleonat o marró, xocolata,  lleonat argentat, marró atigrat, etc.

El Chiuahua és un típic gos de companyia. Molt unit al seu amo, és possessiu. No suporta massa als nens. Més aviat lladrador, pot arribar a ser agressiu amb els estranys. És sensible al fred. Té gran resistència és audaç, alerta, vivaç, molt valent, orgullós i decidit. Existeixen dues varietats pèl curt i pèl llarg, i és considerat la raça més petita del món.

Ha escogido una mascota liliputiense con actitud de coloso, de modo que si no es una de esas personas que está volcada hacia el exterior, no le quedará más remedio que cambiar de personalidad.

Noves fitxes en pròximes actualitzacions... 
Llibres de gossos >>>

Amimascota.com © Copyright 2009
Tots els drets reservats
Webs mascotesGossosArticlesPrincipalCom anunciar-se
publicitat