Amimascota

 

Fitxes de gats

Fitxes de gats

Persa

Persa

Mida: Mascle, 63.5 cm. a l'hombro i 5 o 6 Kg. Femella, 58.5 cm. a l'hombro i 3 o 4 Kg.

Colors: sòlids o diluids (negre, xocolata i lila, blau, vermell, crema), escama de tortuga i blau crema, bicolors, tricolors, arlequins, tortuga, blanc i atigrats.
En, aproximadament, vuitanta anys de cuidades seleccions s'han obtingut més de cent varietats de gats perses. El gat de raça más extes en tot el planeta. Es tracta de la raça de gats amb el caràcter más tranquil, sosegat i carinyos. El gat persa no té massa necesitat de movimient.

Siamés

Siames

Mida: Mascle de 4 a 5,5 Kg. Femella de 2,5 a 3 Kg.

Colors: els més clàsics son Seal point, Blue point, Chocolate point i Lila point
El siamés és gelós, protector i mostra gran dependència dels seus amos. De cap triangular i contorns suaus i elegants, pelatje curt teixidura suau i brillant, potes llargues i esveltes. És molt sociable i pel seu caràcter, no és una raça indicada per a persones que passin molt temps fora de casa.

juegos online gratis
 

Abisini

Abisini

Colors: - Llebre: Color de base marró ataronjat, amb diverses marques de color més fosques en cada pèl.
- Sorrel: Color de base préssec vermellós. - Blau: Igual que el Llebre, però amb el color del cos blau grisenc
És una de les races més antigues de gat domèstic, esvelt, elegant, musculós, de mida mitjana. Aquesta raça és molt activa i curiosa de tot el que succeeix en el seu entorn, però alhora és tranquil·la i manejable. L'Abisini mostra certa afinitat amb l'aigua, i diuen que són excel·lents nedadors igual que escaladors. Necessita un jardí o una terrassa àmplia per a córrer, grimpar i divertir-se.