Amimascota

 

Fitxes de peixos

Fitxes de peixos

Tetra Neó

tetra neó

Mida: 3 a 4 cm. ocasionalment 5 cm.

Colors: tres colors bàsics, molt vius i brillants, el vermell, el blau (color neó amb els reflexos de la llum) i l'argent.

Temperatura: 22 a 26 ºC

PH: 6,5-7/GH:5-12

El Tetra neó és un peix sociable amb els altres peixos de l'acuari. Destaca quan esta en grup, el número mínim deberia ser de 6 exemplars. No convé posar aquesta especie en un acuari amb peixos grans doncs podria ésser devorat. L'acuari ha de tenir, a ser possible, un substrat de color fosc i hi ha d'haver abundant vegetació.

Guppy

guppys

Mida: Mascle màxim 3,5 cm. a 6 cm, Femella màxim 6 cm. a 8 cm.

Colors: blau, platejat, vermell, marró i negre. Les femelles són menys vistoses que els mascles.

Temperatura: 22 a 24 ºC

PH: 7,0-8,0 ideal: 7,3

El guppy és un peix pacífic de caràcter molt tranquil, recomanat per a aquaris comunitaris. Es reprodueix amb facilitat. L'aquari recomanat és de 40 litres o més, assignant uns 7 litres d'aigua aprox. per peix. Els canvis d'aigua freqüents són molt recomanables. El sistema de filtrat ha de ser potent però no crear corrents.

juegos online gratis
 

Peix ventosa

peix ventosa

Mida: fins els 13 cm.

Temperatura: 26 ºC

PH: 6,5-7,5 / GH: 15-20

Espècie fàcil de mantenir i d'activitat nocturna és pacífic de jove i agressiu i territorial d'adult. Alimentació omnivora consumint gran quantitat d'algues. No solament neteja el fons o els vidres, sinó també les fulles, roques, decoració.